di 30 sept
Inhaalavond Underground 5h/5v/6v
wo 08 okt
Berlijnreis
wo 08 okt
Londenreis
do 09 okt
Berlijnreis
do 09 okt
Londenreis
VakcollegeVakcollege
SVOLSVOL
Magister PDF Afdrukken E-mailadres

magister_logo

 

ISG Arcus werkt met Magister. Via Magister hebben de leerlingen inzage in het lesrooster, het huiswerk, de absenties, studiewijzers en beoordelingen. Ouders en/of verzorgers hebben ook inzage in de voortgang van hun kind.

Klik hier om naar Magister te gaan.

 

Gegevens wijzigen

Het is belangrijk dat de gegevens in Magister actueel zijn. Deze gegevens worden gebruikt door de leerlingenadministratie: er worden bijvoorbeeld per mail verzonden naar het aangegeven e-mailadres.

 

Wachtwoord

Om gebruik te maken van Magister heb je een gebruikersmaan en een wachtwoord nodig. De leerlingen krijgen een e-mail (op voorwaarden dat hun e-mailadres bekend is in Magister) met hun gegevens. De ouders en/of verzorgers krijgen een brief met inloggegevens via de post.

Wachtwoord veranderen

Leerlingen kunnen dit alleen maar op school regelen: bij systeembeheer hangt hiervoor een handleiding op de deur.

Wachtwoord vergeten?

Leerlingen kunnen dit alleen maar op school regelen: bij systeembeheer hangt hiervoor een handleiding op de deur.

Ouders en/of verzorgers kunnen een nieuw wachtwoord aanvragen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Indien u een voorkeur voor wachtwoord heeft kunt u dit in de e-mail aangeven.

 

Silverlight

Magister werkt met Microsoft Silverlight. Wanneer u nog nooit gewerkt heeft met Silverlight wordt deze Plugin eerst geinstalleerd (dit gebeurt meestal automatisch). Gebruikers van een Linux computer kunnen geen gebruik maken van Silverlight. Helaas hebben we daar nog geen passende oplossing voor.

 

Magister app

Magister biedt op dit moment 2 gratis appss aan voor Android en IOS (iPad en iPhone):

- Maestro ( app voor docenten)

- Meta (app voor leerlingen)

De apps zijn voor alle beschikbare functies (agenda, cijfers, aanwezigheid, huiswerk en Magisterberichten). Deze apps zijn gratis te downloaden via de App-store of Google-play. Voor ouder(s) en/of verzorger(s) is Magister een nieuwe app aan het ontwikkelen, genaamd Maya. Het is nog niet bekend wanneer deze uitkomt.

 

Tip

Klik in de agenda ook eens op de legenda.

magister legenda

 

Meer informatie

- Formulier toestemming inzage Magister. Dit is een document waarmee een leerling (ouder dan 18 jaar) toestemming geeft aan zijn ouder(s) en/of verzorger(s) om inzicht in Magister te krijgen.

Diverse handleidingen