Powered by SVOL

21 februari 2018

Afscheidsbericht van Filip-Wim Lindeman

 

Deze week neemt onze rector, Filip-Wim Lindeman, na ruim 26 jaar afscheid van ons. Hij schreef onderstaande brief aan de ouders van onze leerlingen.

 

Geachte ouders, verzorgers,

 

Ruim 26 jaar heb ik gewerkt op De Pijler, De Brug, ISG Arcus en voor de SVOL. Via allerlei taken en functies ben ik uiteindelijk een aantal jaren geleden op de plek aangekomen, dat ik als rector leiding mag geven aan de hele school. Ik doe dat tot op de dag van vandaag met heel veel plezier. En toch ga ik de school verlaten!

 

Ik heb een benoeming aanvaard als locatiedirecteur van het Esdalcollege in Emmen, en zal ISG Arcus daarom vanaf de voorjaarsvakantie vaarwelzeggen. De locatie Oosterstraat van het Esdalcollege, waaraan ik leiding ga geven, is een havo/vwo-school van zo’n 1300 leerlingen. Ik verheug me enorm op deze uitdaging en op de kans die ik daar krijg mezelf verder te ontwikkelen, maar ik weet nu ook al dat ik deze school en Lelystad enorm ga missen.

 

ISG Arcus is en blijft een prachtige school. Ik ben dankbaar dat ik hier al die jaren heb mogen werken en leiding heb mogen geven aan deze school. Vanzelfsprekend wens ik ook alle betrokkenen bij de ontwikkeling van de Campus veel succes. Er staat iets moois te gebeuren in Lelystad! 

 

 

Met hartelijke groet,

 

Filip-Wim Lindeman

Rector ISG Arcus

< Ga terug


Design en ontwikkeling CreatieveVrienden.nl
X
X

Bij het doorgaan van gebruik van deze website, accepteer je het gebruik van cookies. MEER INFORMATIE

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close